Hotel Asselt, Oude Baan 6, 6071 NP Roermond

Brasserie

Brasserie De Noorman

Hotel Asselt beschikt over een eigen brasserie, genaamd Brasserie De Noorman. In onze brasserie kunt u genieten van de meest (h)eerlijke gerechten. De gerechten worden door onze chef-kok met grote zorg samengesteld en bestaan veelal uit verse en streekgebonden producten.

Onze brasserie is toegankelijk voor zowel onze hotelgasten als gasten die ook zonder overnachting willen genieten van een heerlijk avondje uit eten (reserveren noodzakelijk). Gasten kunnen à la carte dineren of kiezen voor de door onze chef zorgvuldig samengestelde menu’s.

In de zomeravonden bestaat er de mogelijkheid om een hapje of een drankje te nuttigen op het ruime buitenterras met uitzicht op onze mooi tuin. Ook grote gezelschappen zijn bij Brasserie De Noorman van harte welkom. Ons enthousiaste team speelt graag in op uw eventuele wensen.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze brasserie en de verschillende mogelijkheden die wij bieden te ontdekken.

In onze brasserie kunt u iedere ochtend genieten van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet. Voor onze hotelgasten is dit ontbijt in de prijs inbegrepen. Gasten die niet overnachten in ons hotel kunnen de dag echter toch goed beginnen met dit heerlijke ontbijt. De prijs voor het ontbijt buffet bedraagt € 12,50 per persoon (reserveren noodzakelijk).

Het ontbijtbuffet wordt op maandag tot en met vrijdag geserveerd van 07.00 tot 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 07.30 tot 10.30 uur.

Tevens kunt u voor een heerlijke Lunch & Diner ook terecht bij brasserie De Noorman. Ons keukenteam maakt de heerlijkste gerechten voor u klaar.